fredag, mars 13

Såååå....

Ikväll blev det Grekisk pytt-i-panna, vi hade i squash, fläskfile, svamp, potatis, lök och paprika. Det skulle va tomater också också men våra hade möglat som vanligt, irri. Det här är en av det godaste pyttar jag har ätit och den får lätt 5 baklavas. Man ska marinera köttet i olivolja, soja, vitlök, ingefära, salt och peppar i minst 5 timmar. Sen ska man hälla på både marinad och kött och baka allt i ugnen, blir riktigt gott när allt får smak av marinaden. Sen blev det inte sämre av att vi drack en iskall Falcon Bayerskt till.

Beställt

Då har jag beställt en ny skärm till datorn då. Efter mycket om och men så blev jag rejält härsken idag när det tog ca 30 minuter, liiite mer, att få bild på skärmen vi har nu. Det känns inge roligt att köpa en ny skärm till en dator som har passerat bäst-före-datumet för länge sen. Då kan det ju kanske va det som är felet men näe datorn funkar fint den än, men jag gruvar mig för om grafikkortet rasar så är det nästan lika bra att köpa en ny burk. Var ner och prata med de som jobbar på midat och om jag ska byta grafikkort så är det inte säkert att det går eftersom datorn är så gammal:( ALDRIG får man vara helt glad, eller???

VI SKA JU IVÄG PÅ U2 IAF DEN 1 AUGUSTI!!!!!!!
Tur att Kattis inte gav upp som vi gjorde efter en 30 minuter, nu är väl kanske inte U2 mina idoler precis men de har en hög med bra låtar. Och bara känslan av att se en så pass stor grupp som de faktiskt är så kommer det räcka för en helt suverän upplevelse. Jag skulle kunna gå på Bruce Springsteen på ullevi bara för att han är så stor, lika Robbie Williams. Det blir så proffsigt på nåt vis, musiken är så välspelad och tajt att det är ren njutning att höra. Sånt räcker långt för mig det. Sen kan man ju tala om för barn och barnbarn när man blir gammal att mamma och pappa/farmor och farfar va iväg och kollade på dem när de spelade på ullevi inför lite mer än 50 000 pers och hur mäktigt är inte det egentligen?