måndag, mars 9

Taskig start

Inledningen på greek-week blev ingen höjdare direkt. Vi skulle äta ugnsgrönsaker och jag hade lite förhoppningar att det skulle smaka grekiskt men icke sa nicke. Det smakade precis som när vi har gjort ugnsgrönsaker förut så det blev en besvikelse, det var absolut inte äckligt men det smakade inte grekiskt betyget blir 2 baklavas en 3:a om jag bara betygsatt maten.

Det sista

Det är snart slut på våra pepparkakor som vi bakade till jul!!! Det har varit lite dålig åtgång på dem i år men nu är det inte mycket kvar 10-15 st kanske. Alex har dragit sitt strå till stacken men det är nog jag och AnnaLena som inte har molat så mycket i år=).

Jag och Alex skulle ut och handla i dag när Alex skulle sova, han har egentligen slutat sovit men ibland så ser han trött ut så då kan man ju försöka att få han och sova ute i vagnen. Efter en liten bit så satt Alex och blunda med I-or under näsan och jag frågade om jag skulle fälla ner ryggstödet så det blev bekvämare. Ja sa Alex väldigt trött, pappa tog sig friheten att fälla upp sufletten också men där gick fan i mig gränsen. NEEJEEE!!!!! vrålade Alex INTE DEN!!!! det var som att jag hade skjutit i skrutten 1 liter adrenalin sen skulle minsann inte han sova:(. Det är ju så man blir tokig.....

100

Wohoo!!! det här är mitt 100:e inlägg, vad ska jag fira det med tro? Jo jag kan tala om att den här veckan är det greek-week hos Norman/Hedlund.

På bilden så syns inspirationskällorna till den mexikanska veckan, den vänstra är mer inriktad på den amerikanska tex-mex maten medans den högra är rakt igenom mexikansk. AnnaLena är fortfarande sjuk ingen feber nu men hon har fruktansvärt ont i halsen och är snorig. Hon ser riktigt hängig ut också igår så låg hon nästan hela dan och vilade. Hon var upp några gånger för att pinka typ och försöka göra nåt "vettigt" som hon säger;). Snart är det lunch dags det blir våfflor för Alex och mamma och kyckling för pappa.