tisdag, oktober 20

Svensexa...

Jag trodde att jag skulle klara mig konstigt nog, de va nog därför som jag inte misstänkte att det var något skumt med att Tony skulle följa med mig och Enas och "hämta ett vardagsrumsbord" i söderhamn.

Det började med att Enas ringde i fredags och frågade om jag inte kunde hjälpa han att hämta ett bord som han hade köpt av en kille i Söderhamn. Vi skulle åka på lördag kl. 12:30 och självklart så ställde jag upp. När jag hoppade in i bilen satt Tony där vid ratten, Enas hade varit på fest dagen före och förklarade det med att han behövde en fyllechaffis. Jaha tänkte jag och funderade att jag hade ju kunnat köra men de va ju bara roligt att Tony va med också tänkte jag eftersom det var så länge sedan jag pratade med han. Vi åker iväg till söderhamn, svänger in vid Hällåsen och här ligger det en go-cart bana inomhus. Jag säger till Enas och Tony -"vi skulle ha samlat ihop oss och åkt hit någon gång och kört lite go-cart, det är ju skit kul de" Båda två håller med... Vi går in i go-cart hallen,jag anar fortfarande ingenting, vi möter Tobbe(Sussies sambo) och jag anar fortfarande ingenting. Vi går in i omklädningsrummet och här står Macke, Markus, Anders, och Tobbe färdiga att köra och jag fattar inte vad som händer även fast jag förstår att det inte va nåt bord vi skulle hämta.

Efter go-carten som var riktigt roligt, måste åka dit igen nåt tag, så åkte vi ut till E-center och Coop. Där fick jag en kundvagn och 750:- i näven med order om att JAG skulle laga varmrätt och efterrätt till allihopa, räckte det till förrätt också så va det bara en bonus. Resten av kvällen spenderades hos Enas med mat, hemgjort öl (Markus är med i föreningen hälsinglands ölfrämjande så han höll med öl) och tv-spel. Det va en suveränt rolig dag som jag kommer att leva länge på.