lördag, februari 7

Hemma igen

Nu har vi kommit in från våran utevistelse. Det blev ingen tur runt heden det snöade för mycket men vi gick vid Scandic och runt vågen istället. Alex somnade rätt fort och det va ju skönt, slipper bli så mycket gnäll ikväll då. Vi var rätt taktiska och lät Alex springa fritt på stan så han blev trött. Medans Alex sov så passade jag och AnnaLena på att slinka in på Koranen och fikade lite(endast kaffe och festis) Det är så skönt att sitta så där när Alex sover, inte för att jag inte vill att Alex är med men det är skönt att få lite tid själv med AnnaLena när han sover. Ingen som sitter och talar om vad man får göra och inte. Vi får prata ostört liksom utan nån som vill vara i centrum hela tiden.

Nu sitter Alex och fikar, saft och pepparkaka blev det, medans Kalle Stropp och Grodan Boll snurrar i dvd:n. Kan det bli bättre?

Lördag igen då

Och vad ska vi hitta på i helgen då??? Det blev ingen kälkåkning för familjen Norman/Hedlund i helgen. Jag har precis rakat mig och nu sitter jag och väntar på att få skölja ur hårfärgen, jaa jag färgar håret. Jag gillar svart helt enkelt, de va en nyhet va :-) Tycker det är trevligt om AnnaLena får gå med en fräsch kille på stan iaf och inte en skäggig gammal uteliggare. Som sagt ut ska vi och gå runt heden ska vi, gud vad jag babblar om ingenting egentligen. Inte likt mig direkt. Men det kanske blir så när man har varit tillsammans med någon i 7 år som inte kan vara tyst.
Mamma: -ALEX!!! kom så ska vi klä på dig.
Alex: -NEJJEEE!!!!!!!!
Mamma: -Kom nu då?
Alex: -NEEEEJ!!!!
De vanliga morgonbestyren*suck*
Ett fasligt jäglande i från badrummet.
Så i kväll blir det väl att titta på ENDAST Nina på melodifestivalen, sen blir det väl lite mer nötande med xboxen. Ikväll får vi heja på Nina då allihopa.