söndag, februari 1

Ekologiskt???

Vi va på kvantum i kväll och handlade lite som vi ska äta i veckan. ICA har ju en etikett som det står "I Love Eco" på, men hur ekologiskt är det att stoppa ekologiskt odlade grönsaker i enskilda plastförpackningar? Rejält irriterande måste finnas ett annat sätt att förpacka saker på om man nu ska göra det. Jag såg ca 10 minuter på tv4:s kalla fakta ikväll om dunindustrin. De plockar dunen från fåglarna när de forfarande lever och ibland så får de sår och då syr dom ihop dem direkt. Jag började må illa av att se skiten, så bojkotta alla dunplagg där dunen plockas från levande fåglar.

Slaget vunnet men kriget är inte över

Har nyss avslutat en rejäl batalj mot dammsorkarna, ja det va sorkar!, som huserat i vårat datorskåp. Fy satan va mycket damm det var och irriterad på alla sladdar som bara ligger och dräller blev jag. Tur att vi har ett skåp riktigt så att vi kan stänga, hur skulle det se ut annars? Varför kan inte fler saker vara sladdlösa eller drivas genom usb-kablarna, som mitt externa ljudkort t ex. Det får ström från usb-kabeln riktigt lämpligt och man slipper en strömkabel som ska ligga som en sladder pitt och helst med en rejäl adapterklump på också. Det är lika till hemmabion också, kablar och skit överallt. Näe mer trådlöst tack!

Så där ja

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
TEAM HANNA ÄGDE FINALEN FRÅN BÖRJAN TILL SLUT,
"SKIT-ERIK" HADE INTE EN CHANS. DET SATT SOM EN SNÖBOLL I EN BLÖT LOVIKKAVANTE!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart ska Alex åka till farfar och Siv, bra de så vi kan stöka undan lite saker här hemma som är lite tråkigt att pyssla med när han är med. Alex vill så gärna hjälpa till han men ibland så är han ivägen bara. Vi hade tänkt köpa en ny popcornmaskin igår men det fanns ingen att få tag på här på stan så vi får beställa en på nätet. Gjorde i kastrull igår men det blev inge bra, blev bränd och opoppade så då bestämde vi att vi ska köpa en maskin istället. Vi har ju slitit ut 2 st redan, iof var det såna där med fabrikationsfel så att själva plastskålen sprack efter ett tag. Hoppas att den som vi ska köpa nu håller bättre.