torsdag, mars 5

Gevalia vs. Löfbergs lila

Nu jävlar är det slutspel i hockeyn, tyvärr ser det inte så bra ut för brynäs. Hoppas de slår ut färjestad men då krävs det att de kliver upp några pinnhål i kvalité. Jag som höll på att fundera vad jag skulle göra medans AnnaLena pluggade nu i kväll me så såg jag att kanal 9 skulle sända brynäs- färjestad så då va det ju klart.

STF Fridhemsplan

Nu är vandrarhemmet bokat till 4:e april, ska ringa och diskutera lite med farmor innan vi bokar bussen bara sen är allt fixat. Jag längtar så in i helvete=) ska bli roligt att åka bort en helg med AnnaLena igen och gå på konsert. Det är så skönt att bara åka iväg och inte ha nåt man måste göra, man kan gå och strosa helt lugnt på stan och bara glida in på ett café eller en restaurang för att få i sig nåt. Eller varför inte en bio om man hittar nån som passar, helt suveränt med varma popcorn och en läsk.

'Shake and rattle Salad' hette den kulinariska middagen som vi åt i kväll.
Blandad sallad, avokado, lök, tomat, lime, olivolja, färsk koriander och strimlad kyckling.
Kycklingen kryddades med en blandning som bestod av vitlök, chilipulver, mald koriander, kanel, spiskummin, farinsocker och salt. Till det serverades det nachos och jalapeño, lite gräddfil hade funkat utmärkt de också, betyget blir 4 stora sombreros.