fredag, januari 9

Åter igen....

Börjar det kännas lugnt. Alex har *peppar, peppar* inte kräkits nå mer. Runt tioöver sju så blev Alex trött och knoppade in, det har inte varit någon aktivitet från spjälisen sedan dess. Hoppas att det lugnar ner sig nu. Vet inte om jag orkar en natt med kräks till.....Han fick i sig lite vätska ikväll och fick behålla det men jag känner mig inte helt lugn. Nu sover han som en stock.

Hoppet tändes...

Alex hade inte kräkits sedan 06:00 i morse men han bajsade konstant fram tills ca 12:00. Han somnade in vid 13 tiden och vaknade nu kl 15. Jag och AnnaLena satt och pratade om att det va så skönt att han inte kräktes nå mer, MEN..... När han vaknade så började han hosta lite och sen låg det en räka på madrassen i sängen:(( Så nu känns det som att vi är tillbaka på noll igen, en till vaken natt kanske. Ja ja de är ju bara att hacka i sig de och se glad ut.

JAAA VA ROLIGT!!!!!

Alex och AnnaLena har magsjuka båda två, hoppas att jag klarar mig. Ska åka till affären och handla lite förnödenheter. Skönt att komma ut och få lite luft. Paketet från webhallen är skickat igår i alla fall, har vi tur kommer det idag. Sådär ja nu har Alex bajsat igen, bytte på han för ca 15 minuter sen:)) *HEPP*