söndag, februari 22

Där ser man

Vi har varit tillsammans i drygt 7 år, jag och AnnaLena och ändå så känner vi inte varandra fullt ut. Är inte de lite konstigt. Nu är det inte så allvarligt som det låter men jag kom och tänka på det när vi gjorde ordning en stor laddning olivoljeskrubb idag. Jag kläckte ur mig att
-Det här trodde du inte eller va? Att jag skulle stå och göra nåt sånt här?
-Näe jag trodde du skulle tycka det va hippiefasoner typ.
Då kom jag att tänka på att vi inte känner varandra fullt ut fast vi varit tillsammans så länge. Samtidigt så kanske man inte ska känna till allt om någon heller, vad vet jag. Ibland vet man ju knappt allt om sig själv ens, världen är full av överraskningar helt enkelt det är bara upp till dig själv att hitta dem.

Jag och Alex har haft en riktigt mysdag idag. Mamman har legat som ett dike i soffan nästan hela dan. Jag och Alex knallade runt heden då lille herrn vägrade att sova inne. Satan va jobbigt de va, oplogat hela vägen trodde jag skulle rasa ihop när jag kom innanför dörren. Var tvungen att be AnnaLena klä av Alex för jag orkade inte själv, här snackar vi kondis som aldrig förr. Nu efter bakispizza och dusch av både mamma och son så ligger båda i soffan som två diken och tittar på "issarna"(Hitta Nemo). Synd att vi bara har en tv, annars har vi ju massor av underhållning som har kunnat roat mig. Har ingen aning om vad som händer när ungen har kommit i säng, kan tänka mig att det blir film eller xbox. Det va ett tag sedan vi tröck en rejäl actionstänkare nu eller en riktig skräckdräpare.......skulle ju sitta som fan själv de. Ser inte ut som att AnnaLena orkar dra nån runda xbox nu iaf. Näe mycket babblande om ingenting blev de så nu får det va bra för den här gången.