onsdag, maj 27

Dammat

Nu har jag dammtorkat i sovrummet och i vardagsrummet plus städat toan samt lagat AnnaLenas sminkväska. Regnet hänger fortfarande i luften och det blåser rejält, jag måste på Beijer och köpa gipsplugg idag när Alex ska sova. Hyllan som jag gjorde till Dimebag sitter dåligt i en plugg så det är lika bra att sätta dit gipsplugg, inte för att den kommer att rasa ner den sitter ju i fem till skruvar men ändå. Vi har kanske världens tunnaste vägg mellan köket och alex rum, när jag skulle borra hål för hyllan så borrade jag rakt igenom väggen. Inte hade jag borrat speciellt djupt heller så den verkar vara gjord av lite tunn gips bara, jävligt irriterande måste försöka lägga igen hålet som blev i köket med nåt. Skulle nog ha använt nån form av spruta så det inte kladdar på tapeten, annars blir det nog en påpekan om vi flyttar av Kalle(våran hyresvärd). Nu ska jag gå på toa sen ska jag fixa lite lunch, sväris kommer hit hon också före jobbet och hälsar på lite.

Grått och nästan storm

De var vad vi vaknade till idag, hur kul är det egentligen. AnnaLena och Alex klev upp runt sju tiden i morse det va tänkt att jag skulle få sova vidare men halvåtta gav jag upp och klev upp för att äta frukost med de andra. AnnaLena började genast gräla på mig och sa nåt om att jag skulle ligga kvar och frukost på sängen eftersom jag fyller år idag. Men det va trevligt att äta frukost i köket också med tända ljus synd att det som sagt är grått och tråkigt ute. Alex skulle behöva komma ut lite och göra av med energi, nu sitter han och kollar på 'Dora- utforskaren' på nickelodeon. Han ser inte så pigg ut direkt får se hur de blir framåt dagen och eftermiddagen.

AnnaLena börjar på att bli bättre i förkylningen och värken börjar släppa taget om kroppen, hon har gått på full dos alvedon och fortodol nu. Annars har det räckt med en fortodol/dag för henne men så fort hon blir det minsta sjuk så får hon brutal värk som ett brev på posten. Hon blir helt utslagen, somnar vart som helst och när som helst och de är ett bra tecken på att AnnaLena är sjuk. I normala fall så kan hon inte somna hur som helst. Jag lider med henne som måste ha det så här, det är så tråkigt att stå bredvid och se hur dåligt hon mår.