lördag, maj 23

Far och son

Idag har vi varit på stan och kollat lite på när giffarna plus lite annat löst folk har sprungit stadsloppet, BUO (Bollnäs Ungdomsorkester) spelade också. Vi träffade farmor, Anders och Mathilda när vi va på väg till Biggans för att köpa lite oodis(godis), Alex blev alldeles vild när vi träffade dem och sprang runt och hoppade och stojade. Han har börjat gjort så när det är långt mellan gångerna han träffar vissa personer. Sen gick vi hem och lämnade av godiset, drog igång en diskmaskin och tog sen bilen och åkte en sväng så Alex fick sova. När vi kom hem igen efter ca 1,5 timme så var diskmaskinen fortfarande inte klar, och vid en närmare översyn så hade den inte diskat mer än ca 15 minuter och sen hade det blivit nåt fel på den. Efter lite pillande och mekande så kunde jag konstatera att det inte är ett fel jag kan fixa utan det är nåt inne i själva mekaniken MEN, jag kom på att om man lyfter den i framkant så den lutar lite bakåt så funkar den som den ska. Frågan är ju hur mycket det kostar att laga den eller om man lika gärna kan köpa en ny, en ska vet jag iaf och det är att utan diskmaskin vill jag INTE vara. Blir så jävla less känns som att allt håller på att gå sönder, vi får ju knappt några stugpengar kvar. Vill ju inte lägga dem på en massa prylar som brakar ihop.

Nu har Alex ätit sitt oodis,tittat på Nalle Puh under tiden och nu leker han med bilar för fullt om ca en timme är det dags för lite yoghurt och macka sen hopp i säng. AnnaLena skulle ringa och säga go'natt före sängen, bara han inte börjar längta efter henne och inte kan sova. Fast det är nog bara jag de tror jag, jag längtar efter min underbara sambo....jättemycket.

24h hell...

Okej då kanske inte så allvarligt men lite orolig är jag att det ska hända nåt. AnnaLena ringde och sa att de skulle få åka med en direktbuss hem så att de skulle va hemma runt 20:30 istället för 21:45 som det va tänkt från början, och det är ju skönt i alla fall. Annars skulle vi ha mötts i dörren typ för jag börjar att jobba 22:00 i morgon. Nu ska jag och Alex ut och åka lite bil och se om Alex somnar nåt eller om han tänker va vaken, alltid lika roligt.