onsdag, februari 25

Inte igen...

Börjar känna mig riktigt hängig, ont i kroppen(lite kommer från cross-trainern men inte allt), ont i halsen och tung i huvet. Men jag måste bita ihop och jobba de två återstående dagarna så jag äntligen får en full månadslön, kommer inte ihåg sist jag hade det. Antingen så tar jag föräldradagar, vård av barn eller så är jag själv sjuk. Får ta och kurera mig i helgen med vitlöksgrogg.

I kväll blev det wok med stekta nudlar hemma hos familjen Norman/Hedlund, smakade nästa som på Bamboo i Göteborg, riktigt gott med andra ord. Det va bara minivårrullarna och räkchipsen som fattades och en iskall öl kanske.Alex ville äta med pinnar han också som pappa gjorde. Försökte att säga lite snällt att de inte skulle gå så bra att äta med såna för en liten 2-åring men Alex ville ha såna så då fick han det. Han lyckades peka upp en liten vitkålsstrimla att gnaga i sig=). Nu sitter han i soffan och tittar på bilar, nähä va ovanligt!?!

Ikväll blir det nog att nöta lite Xbox igen, men jag ska nog hinna med att kramas lite med AnnaLena också. Nu efter en månads användning av fortodol så känns det som att vi har kommit på rätt väg. Hon är gladare än på mycket länge, har fått en helt annan utstrålning, orkar mycket mer, hon gör mig glad och det bästa av allt är att HON ÄR MIN!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥
♥AnnaLena♥ ♥Alex♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥