onsdag, augusti 5

Eller varför inte bara köpa en färdig??

Var AnnaLenas kommentar när jag deklarerade glatt att jag hade hittat en sida på nätet hur man gör egen mozzarella. Den enkla,billiga och säkert godaste vägen är ju säkert det, men.....
Jag VILL HA nya utmaningar, vill utvecklas som den hobbykock och konditor jag är. Kan man göra det själv så vill jag fan i mig prova, men sen så bjuder jag på mig själv för jag vet hur roligt hon har åt mig och mitt "De där borde man ju kunna göra själv". Så jag tar alla tillfällen jag kommer åt att säga det där också just av den anledningen. Jag kanske skulle starta en cateringfirma??? fast såna finns det i överflöd egentligen, näe min plan är klar redan. Köper vi ett STORT hus med en STOOOOR trädgård så ska jag köra lilla k's koncept som de va från början. Folk får boka bord och de får en meny att välja från när de bokar typ Italiensk afton, Amerikansk barbeque eller nåt annat. Sen skulle jag nog ha en liten bod typ och sälja lite diverse bröd och andra godsaker. Då kan jag styra själv hur mycket jag vill jobba typ. Jag menar man vill ju inte jobba varje helg kanske som det är i restaurangbranchen.

I morgon ska jag på date i Gävle :D middag först och sen bio, Harry Potter, ska bli skitkul. Det var så länge sen jag var på date så jag har nästan glömt bort hur man gör, det kanske finns nån snabbguide på nätet. Där finns allt, sägs det i alla fall. Jaja huvudsaken att man är ren och fräsch så ska de nog gå bra, men jag är ju så fruktansvärt blyg. Fattar inte varför jag vet vad jag ska säga men när det är dags så får jag inte ur mig nåt.....skumt. Hoppas det går bra iaf.